Политика приватности

Поштовани корисници,

Када посетите сајт prodavnica.icofin.rs приликом ваше куповине, а пре наплате поруџбине потребно је да се сложите са условима куповине, стога важи претпоставка да сте се са њима упознали и да сте их прихватили. Молимо Вас да их пажљиво прочитате.


ИЗЈАВА О ЗАШТИТИ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ


Да бисмо били у могућности да успешно обрадимо вашу наруџбину, потребно је да нам пружите одређене податке као што су ваше име и презиме, адреса, е-маил, контакт телефон.Ово је неопходно да бисмо вам на ефикасан начин испоручили жељену робу и обавестили о тренутном статусу ваше наруџбине.
Приликом сваке посете wеб продавници можете се пријавити уносом своје е-маил адресе, чиме нам дајете допуштење да је додамо у базу и користимо за слање е-маил понуда. Уколико се Ваша е-маил адреса грешком нашла у нашој бази и примате наше поруке за које се нисте пријавили, молимо Вас да одмах затражите одјаву са истих, те нам пријавите злоупотребу на нашу адресу horeca@icoin.rs или директно на тел.011 2762373.
Поред наведених података, прикупљамо, анализирамо и обрађујемо податке о производима које наши посетиоци претражују и купују. Сви подаци о корисницима се строго чувају, доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших корисника.


ИЗЈАВА О ПОВЕРЉИВОСТИ

ICOFIN HO.RE.CA д.о.о. поштује и штити право на приватност посетилаца сајта prodavnica.icofin.rs. У том смислу, прикупљање и обрада личних података сваког посетиоца сајта се ради у складу са одговарајућим законима. Стога се трудимо да податке које посетилац сајта унесе у свој налог буду коришћени искључиво у сврху због које се прикупљају.
Уколико не желите да се ваши подаци прикупљају, немојте их стављати на располагање.
Уколико желите да се ваши подаци обришу из наше базе података, молимо да нас обавестите путем е маила на адресу horeca@icofin.rs.
Подаци које обрађујемо су они које нам доставите. Ваше евентуално одбијање да нам доставите тражене податке може довести до тога да вам не можемо пружити услуге задовољавајућег квалитета. Информације из вашег налога су намење искључиво употреби од стране ICOFIN HO.RE.CA доо, које их може поделити са: интернет провајдером, провајдером онлине плаћања, банкама, органима власти, и то у случају да су им подаци потребни за спровођење административних или правних радњи.