Politika privatnosti

Poštovani korisnici,

Kada posetite sajt prodavnica.icofin.rs prilikom vaše kupovine, a pre naplate porudžbine potrebno je da se složite sa uslovima kupovine, stoga važi pretpostavka da ste se sa njima upoznali i da ste ih prihvatili. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.


IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI


Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.Ovo je neophodno da bismo vam na efikasan način isporučili željenu robu i obavestili o trenutnom statusu vaše narudžbine.
Prilikom svake posete web prodavnici možete se prijaviti unosom svoje e-mail adrese, čime nam dajete dopuštenje da je dodamo u bazu i koristimo za slanje e-mail ponuda. Ukoliko se Vaša e-mail adresa greškom našla u našoj bazi i primate naše poruke za koje se niste prijavili, molimo Vas da odmah zatražite odjavu sa istih, te nam prijavite zloupotrebu na našu adresu horeca@icoin.rs ili direktno na tel.011 2762373.
Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci pretražuju i kupuju. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.


IZJAVA O POVERLJIVOSTI

ICOFIN HO.RE.CA d.o.o. poštuje i štiti pravo na privatnost posetilaca sajta prodavnica.icofin.rs. U tom smislu, prikupljanje i obrada ličnih podataka svakog posetioca sajta se radi u skladu sa odgovarajućim zakonima. Stoga se trudimo da podatke koje posetilac sajta unese u svoj nalog budu korišćeni isključivo u svrhu zbog koje se prikupljaju.
Ukoliko ne želite da se vaši podaci prikupljaju, nemojte ih stavljati na raspolaganje.
Ukoliko želite da se vaši podaci obrišu iz naše baze podataka, molimo da nas obavestite putem e maila na adresu horeca@icofin.rs.
Podaci koje obrađujemo su oni koje nam dostavite. Vaše eventualno odbijanje da nam dostavite tražene podatke može dovesti do toga da vam ne možemo pružiti usluge zadovoljavajućeg kvaliteta. Informacije iz vašeg naloga su namenje isključivo upotrebi od strane ICOFIN HO.RE.CA doo, koje ih može podeliti sa: internet provajderom, provajderom online plaćanja, bankama, organima vlasti, i to u slučaju da su im podaci potrebni za sprovođenje administrativnih ili pravnih radnji.