Dostava i plaćanje

DOSTAVA


Preduzeće ICOFIN HO.RE.CA doo ima zaključene Ugovore za dostavu pošiljki sa kurirskim službama City Express i Post Express. Okvirni rok za dostavu pošiljki je 2-7 radnih dana.
Kao adresu isporuke možete navesti adresu koja se razlikuje od adrese koju ste dali prilikom registracije i kreiranja svog profila, kako bi olakšali isporuku/prijem pošiljke (na pr. adresu radnog mesta itd…)
Molimo vas da osoba koja će primiti pošiljku bude dostupna na broju telefona, navedenom prilikom porudžbine, koji će biti dat kurirskoj službi kako bi što efikasnije izvršili isporuku pošiljke, kao i da pripremi tačan iznos za plaćanje, to će ubrzati i olakšati isporuku.
Za pošiljke čija težina ne prelazi 2 kg, i čija vrednost poručene robe sa PDVom ne prelazi iznos od 5000 RSD cena dostave iznosi 500 RSD + PDV, tj 600 RSD i plaća je potrošač. Ovaj iznos će biti iskazan u porudžbini i sabran sa ukupnom vrednošću poručene robe pre opcije NAPLATI, kao i u potvrdi porudžbine koja potrošaču stiže na e-mail adresu. Ovo je ukupan iznos koji ćete platiti, nema dodatnih troškova.
Za pošiljke čija težina ne prelazi 2 kg, i čija vrednost poručene robe sa PDVom prelazi iznos od 5000 RSD – dostava je potpuno besplatna.

Molimo vas da cenu dostave za pošiljke teže od 2 kg izračunate pomoću kalkulatora na stranici kurirske službe POST EXPRESS na sledećem linku:

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

NAČINI PLAĆANJA

 • POUZEĆE
  Celokupan iznos narudžbine plaća se prilikom preuzimanja pošiljke od strane potrošača. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski, kurirskoj službi na ruke. Potrošač je u obavezi da pripremi tačan novčani iznos za plaćanje, kako bi isporuka bila brza i jednostavna.
 • UPLATA NA RAČUN
  Ovaj način plaćanja podrazumeva da ćete kompletan iznos porudžbine uplatiti (ili na šalteru banke ili e-bankingom) na naš tekući račun u BANCA INTESA. Uplatnicu sa svim potrebnim podacima dobićete na e-mail u toku potvrde porudžbine.
  Ovaj način uplate vam omogućava da nekom poklonite naše proizvode, u tom slučaju kao adresu isporuke navedite osobu kojoj poklon šaljete, njenu adresu i njen kontakt telefon. Molimo vas da nam u delu NAPOMENA navedete da je u pitanju poklon.
  Ako ste kao opciju plaćanja označili UPLATA NA RAČUN, tj.ukoliko ste odabrali plaćanje uplatnicom na šalteru banke ili preko vaše e-banking aplikacije, uplatu izvršite na sledeći način:
 • Primalac uplate: ICOFIN HO.RE.CA doo, Dunavska BB, 11060 Beograd
  Šifra plaćanja :
  ¬ za gotovinsku uplatu na šalteru – 189
  ¬ za e-banking – 289
  Račun primaoca: 265-1740310002204-34
 • Poziv na broj: 50(broj porudžbenice) ( na primer 50567, ako je vaša porudžbenica br. 567)