Достава и плаћање

ДОСТАВА


Предузеће ICOFIN HO.RE.CA доо има закључене Уговоре за доставу пошиљки са курирским службама City Express и Post Express. Оквирни рок за доставу пошиљки је 2-7 радних дана.
Као адресу испоруке можете навести адресу која се разликује од адресе коју сте дали приликом регистрације и креирања свог профила, како би олакшали испоруку/пријем пошиљке (на пр. адресу радног места итд…)
Молимо вас да особа која ће примити пошиљку буде доступна на броју телефона, наведеном приликом поруџбине, који ће бити дат курирској служби како би што ефикасније извршили испоруку пошиљке, као и да припреми тачан износ за плаћање, то ће убрзати и олакшати испоруку.
За пошиљке чија тежина не прелази 2 кг, и чија вредност поручене робе са ПДВом не прелази износ од 5000 РСД цена доставе износи 500 РСД + ПДВ, тј 600 РСД и плаћа је потрошач. Овај износ ће бити исказан у поруџбини и сабран са укупном вредношћу поручене робе пре опције НАПЛАТИ, као и у потврди поруџбине која потрошачу стиже на е-маил адресу. Ово је укупан износ који ћете платити, нема додатних трошкова.
За пошиљке чија тежина не прелази 2 кг, и чија вредност поручене робе са ПДВом прелази износ од 5000 РСД – достава је потпуно бесплатна.

Молимо вас да цену доставе за пошиљке теже од 2 кг израчунате помоћу калкулатора на страници курирске службе POST EXPRESS на следећем линку:

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

НАЧИНИ ПЛАЋАЊА

 • ПОУЗЕЋЕ
  Целокупан износ наруџбине плаћа се приликом преузимања пошиљке од стране потрошача. Плаћање се врши искључиво готовински, курирској служби на руке. Потрошач је у обавези да припреми тачан новчани износ за плаћање, како би испорука била брза и једноставна.
 • УПЛАТА НА РАЧУН
  Овај начин плаћања подразумева да ћете комплетан износ поруџбине уплатити (или на шалтеру банке или е-банкингом) на наш текући рачун у BANCA INTESA. Уплатницу са свим потребним подацима добићете на е-маил у току потврде поруџбине.
  Овај начин уплате вам омогућава да неком поклоните наше производе, у том случају као адресу испоруке наведите особу којој поклон шаљете, њену адресу и њен контакт телефон. Молимо вас да нам у делу НАПОМЕНА наведете да је у питању поклон.
  Ако сте као опцију плаћања означили УПЛАТА НА РАЧУН, тј.уколико сте одабрали плаћање уплатницом на шалтеру банке или преко ваше е-банкинг апликације, уплату извршите на следећи начин:
 • Прималац уплате: ICOFIN HO.RE.CA доо, Дунавска ББ, 11060 Београд
  Шифра плаћања :
  ¬ за готовинску уплату на шалтеру – 189
  ¬ за е-банкинг – 289
  Рачун примаоца: 265-1740310002204-34
 • Позив на број: 50(број поруџбенице) ( на пример 50567, ако је ваша поруџбеница бр. 567)